[Obaveštenje] Prijem novih članova


Koliko dugo vremena si proveo razmišljajući u sebi o tome da li se u ovom okruženju gde mi živimo može uopšte pokrenuti neki nezavisni vid pokreta koji se bavi „boljim sutra“ na neki način a da nije potkupljiva i nepromišljena, neopredeljena inicijativa koja samo gleda da zaradi?

Da li si dugo u nestrpljivom osećaju da taj pokretač trebaš biti upravo ti kada već svi ćute oko tebe?

Na pravom si mestu.

Pozivamo te da oduzmeš sebi par minuta vremena i pročitaš našu ideju kako se možemo zaista suprotstaviti ovom sistemu a da mu se zapravo otvoreno ne protivimo, ne pljujemo sopstvenu državu kao mnogi jer svoju ozlojeđenost i nezadovoljstvo niti mogu niti umeju da kontrolišu i time samo prave više štete nego koristi, ne ružimo sopstveni narod i ne napadamo sopstveni grad, režim i ne bavimo se politikom. Pozivamo te da razmisliš sa nama i razumeš slogan sa početka domena „Loše usmerena energija sa dobrim ambicijama i plemenitim ciljem, nesvesna je borba na strani tima protiv kojeg se zalažete i borite.“ i daš nam priliku da naše pozitivne energije, napore i humanu želju praktično pravilno usmerimo i zajedno se što bliže primaknemo svima zajedničkom cilju.

Kao član, možeš doprineti organizaciji kako god tebi odgovara. A spisak mogućih zaduženja možeš pogledati na OVDE.

Zalaganja i usmerenja organizacije možeš pročitati u ovih 10 tačaka OVDE.

Ni jedno od zaduženja koje „SVNIP“ nudi svojim članovima ili ljudima koji učestvuju u aktivnoj podršci organizacije nije nefleksibilno i zahtevno, ne oduzima i ne zahteva nužno i tačno precizirano vreme. Sve što radiš u okviru organizacije, radiš u sklopu svog slobodnog vremena, kada god to ti želiš, i iz ljubavi – kao i mi!
Priključite nam se u „timu svesti“ i nemojte da vam izgovor zauvek za kulturu i stvari koje su besplatne, a to su vrednosti koje nestaju i traže našu brigu i pažnju zauvek ostane – NEMAM VREMENA.

 

Ukoliko ste zainteresovani, obratite nam se putem kontakt forme ili nam pišite direktno na oficijalnu e-mail adresu:

svnip@post.com

Advertisements